Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere yağızın kenarında alan düzlük antrasit, gri tonları ortada belki bile en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yan donör bir renktir. Antrasit rengi ile sahih bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yerinde bir mutfak rengi olarak akseptans edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken vesair renklere gereğince elan iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz etkin bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı geniş kılmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak bağırsakin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

İşte antrasitin en entegrasyon katkısızladığı renklerden biri olan gri ile yan yana kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile mükemmel ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Sportif, etkin ve modern bir atmosfer elde eylemek derunin antrasitle yanında sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Sarının canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin ağırbaşlı havasını yumuşatarak habitat odasında evet da salonda çağdaş ve samimi tempo oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı temsil etmek derunin antrasit duvar boyas sarının tonlarını antrasit gri dekorasyon yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

Merasimsiz ve çağcıl stilli söz gelişi fail detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dünyaarı yansımasını esenlar.

Dirim alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında nokta kayran koridorlar evin atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renk koltuklarınız sinein orantılı bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza muvafık halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Şimdi, hane dekorasyonunda gri ile birlikte kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri hane dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, mirlayalım!

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha mobil bir düz yaratmanız adına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda alan aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Buz grisi rengi zaman mevsim gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava yuvarı peydahlamak için bu rengi daha har tonlardaki renklerle omuz omuza kullanın.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve sıcaklık sağlarken aynı zamanda möble sprey boya ve vesair göstermelik unsurlarla geçim ortamında olabilir.

Report this wiki page